STATE OF THE ART SIMPLICITY

Jag är dödligt förkyld. Därför kan eller orkar jag inte flänga runt och göra meningsfulla saker som jag brukar, alltså sådant där som att pussa på Iggy, dricka kaffe med Elvira, kedjerökande promenera upp och ner för Kungsgatan, blänga ilsket på främmande människor som finner det för gott att inte ens försöka smyga med att de stirrar på mitt hår. Nej, istället är jag fast i K-dala Skruttresidens och kom på att kanske är det ändå en bra idé att försöka studera lite på riktigt, samt förtära väldiga mängder vitlök och citrusfrukt.

Så nu sitter jag här och försöker förklara hur man undkommer institutionella vibbar å ena sidan, och rent amatörmässig form å andra sidan, utan att för den sakens skull tumma på enkelhet och tillgänglighet. Jag tycker ju personligen att it goes without saying, men NÅGOT måste jag ju skriva och det ska helst låta som att jag grundar det på något mer eller mindre vetenskapligt.

Undrar just om det är fysiskt möjligt att röka en cigarett. My throat might kill me dead. Förresten har jag ju varit glad i ungefär två veckor. Det äger.

Puss!

1 kommentar:

rebzor naux sa...

Förkylning suger.

Men att du är glad äger. Gött med gött.